Πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης

Καλέστε μας σήμερα! στο 210-6209258

Έκδοση ενεργειακού πιστοποιητικού σε 4 απλά βήματα:

energeiako pistopoietiko enimerosi greenbuildingtaktopoiese authairetonenergeiako pistopoietiko meleti greenbuildingenergeiako pistopoietiko paradosi greenbuilding

 

 

 

 

 

 

  1. 1 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
  2. 2 ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
  3. 3 ΜΕΛΕΤΗ
  4. 4 ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Ενημέρωση

Καλέστε μας να σας ενημερώνουμε αναλυτικά για τη διαδικασία έκδοσης του πιστοποιητικού ενεργειακή απόδοσης. Στην Greenbuilding μπορείτε να ενημερωθείτε και να λάβετε απαντήσεις σε ερωτήματα που αφορούν την δική σας ιδιοκτησία.

Ενεργειακό πιστοποιητικό – Δικαιολογητικά.

Σας βοηθούμε έτσι ώστε να συλλέξετε, με την καθοδήγησή μας, τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Σε περίπτωση που δεν τα έχετε μπορούμε να βγάλουμε εμείς για λογαριασμό σας.

Ενδεικτικά αναφέρουμε τα βασικότερα : Συμβόλαιο ιδιοκτησίας, Οικοδομική άδεια για κατασκευές μετά το 1983, Έντυπο κτηματολογίου, Φύλλο ελέγχου καυστήρα.

Μελέτη – Ενεργειακή Επιθεώρηση.

Ο μηχανικός μας (ενεργειακός επιθεωρητής Β΄ τάξης) πραγματοποιεί τις απαραίτητες μετρήσεις στο χώρο σας, παραλαμβάνει τα δικαιολογητικά και εκπονεί τη μελέτη για την έκδοση του ενεργειακού πιστοποιητικού.

Παράδοση.

Σας παραδίδουμε το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης θεωρημένο και επικυρωμένο από το γραφείο μας και από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής.

Το ενεργειακό πιστοποιητικό απαιτείται σε ενοικιάσεις (νέες ή  ανανεώσεις παλιών μισθώσεων) αλλά και σε πωλήσεις κτιρίων ανεξαρτήτως τετραγωνικών μέτρων. Το ενεργειακο πιστοποιητικό αναγράφεται βάση του Νόμου 4342 στην ηλεκτρονική εφαρμογή «Δήλωση Πληροφοριακών Στοιχείων Μισθώσεων Ακίνητης Περιουσίας» της ιστοσελίδας της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (www.gsis.gr)

Καλέστε μας για το πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης του ακινήτου σας ή αφήστε τα στοιχεία σας στην φόρμα επικοινωνίας.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 

ενεργειακο πιστοποιητικο αθηνα
exoikonomesekatoikon facebook